Bejelentkezés: +36-20-993-6039

1221 Budapest, Duna utca 1-3. Megközelítés

Feb 25

Márciusi ajánlatunk: cirkónium korona 45000 Ft-ért

Márciusi ajánlatunk: cirkónium korona 45000 Ft-ért

A cirkon korona / cirkónium korona ill. híd nem tartalmaz fémet.
A cirkóniumnak 100% a biokompatibilitása. A biokompatibilitás azt fejezi ki, testünk mennyire képes befogadni az adott anyagot. Szervezetünk a cirkóniumot nem kezeli idegen anyagként, azt teljes mértékben képes befogadni. Ezért cirkon koronák esetében nem kell allergiától tartani.
A cirkónium korona és híd fehérebb, csillogóbb, esztétikusan átlátszóbb, mint a hagyományos technológiával készített fémkerámia koronák, hidak. Életteli, mintha természetes fog lenne.
A preparált fogról a fogorvos lenyomatot vesz, majd ebből a fogtechnikus gipszmintát készít, amit a fogtechnikai laboratóriumban egy speciális szkenner digitalizál. Erre a digitális mintára a fogtechnikus számítógéppel megtervezi a korona, vagy híd vázát. Számítógép vezérlésű automata csiszológép  emberi kéz érintése nélkül elkészíti cirkónium (cirkon) tömbből a korona, vagy híd vázát.  A fogtechnikus erre a vázra leplező kerámia rétegeket ráégetve, majd karakterizálva és festve kialakítja a páciens szájviszonyaihoz illeszkedő egyéni fogformát.

Rendelőnkben Húsvétig a cirkon korona illetve hídtag ára az árlistánkon szereplő 50000 Ft helyett 45000 Ft.

polgaradri

No comments yet.

Add a comment

Oldal teteje