Bejelentkezés: +36-20-993-6039

1221 Budapest, Duna utca 1-3. Megközelítés

Szolgáltatások

A Budafog Fogászat szolgáltatásai

A Budafog Fogászati Rendelőben magasan képzett és szakavatott csapattal, kiváló minőségű anyagokkal és modern berendezésekkel ellátott, kellemes környezetben, kedvező árakkal dolgozunk, azért, hogy pácienseink szívesen látogassanak el hozzánk. Célunk, hogy Ön ne csak új mosolyával legyen elégedett, hanem kezelésének teljes ideje alatt jól is érezze magát.

Szolgáltatások

Szűrővizsgálat, állapotfelmérés, kezelési terv készítése

Sztomato-onkológiai szűrővizsgálat, melyet javasolt félévenként elvégeztetni. Első alkalommal kiegészíti ezt a fogászati státusz felvétele, melynek célja a fogak, a szájüreg, az íny betegségeinek, rendellenességeinek feltárása.

Szolgáltatások

Konzerváló- és esztétikai fogászati beavatkozások

A konzerváló fogászat a fogorvostudományok azon ága, mely a fog megtartását tűzi ki elsődleges céljául. A konzerváló fogászat tudományágába tartozik bele számos egyéb esztétikai korrekció, bizonyos fogászati traumák ellátása illetve egyes funkcionális problémák megoldása.

Szolgáltatások

Fogpótlások készítése

Fogpótlásnak nevezzük a hiányzó fog vagy fogak helyére készített, illetve a nagymértékben károsodott és így fogtöméssel nem ellátható fogak helyreállítására készített fogműveket.

Szolgáltatások

Prevenciós kezelések

A fogászati ellátásban minden túlzás nélkül kimondható hogy óriási szerep jut a megelőzésnek: a prevenciónak. A preventív fogászat célja a szájüreg és a fogazat betegségeinek megelőzése, valamint kifejlődésük megakadályozása.

Szolgáltatások

Fogágybetegségek megelőzése

Már károsodott parodontiumú Páciensek rendszeres gondozása; fogkő eltávolítása, polírozás, ínykezelés. Előkészítő kezelésként ultrahangos fogkő eltávolítást alkalmazunk az íny felett és íny alatt.

Szolgáltatások

Gondoskodás a legfiatalabbakról

A gyerekeket kiskoruktól kezdve rendszeres fogápolásra szükséges nevelni. Szeretnénk elterjeszteni a hazánkban sajnos még gyermekcipőben járó nyugati gyermekfogászati kultúrát, s elérni azt, hogy a szülők felismerjék a megelőzésben rejlő lehetőségeket.