Bejelentkezés: +36-20-993-6039

1221 Budapest, Duna utca 1-3. Megközelítés

Dr. Polgár Adrienn, fogorvos

Dr. Polgár Adrienn, fogorvos

Pályám kezdete óta gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt foglalkozom.

A kicsiktől megtanultam, hogy munkám sikerének kulcsa a páciens bizalmának megnyerése. A gyermekek kezelése során ehhez nagy türelem és empátia szükséges. A gyakorlati fogorvosi munka csak ezután kezdődhet; esetenként bizony csak a második, harmadik személyes találkozásunk alkalmával. Ezért fontos, hogy a szülők csemetéiket ne akkor hozzák először fogorvoshoz, amikor már baj van, és sürgősen kezelnem kellene a fájós fogú gyermeket. Az orvos és gyermek közötti bizalmi kapcsolat kialakítását már bölcsődés korban el kell kezdeni, amikor a kis páciensnek – szerencsés esetben – csak szűrővizsgálatra kell járnia; így békés, nyugodt körülmények között megbarátkozhat a család választott fogorvosával és a rendelő környezetével.

A felnőttek bizalmát igényes, esztétikailag és funkcionálisan magas színvonalú, precíz munkával igyekszem megnyerni. Sokan gyermekkoruk óta hordozzák magukban az első fogászati beavatkozások kellemetlen, fájdalmas emlékét, mely évtizedek óta félelemmel tölti el őket, ezért elhanyagolják fogaik egészségét. Az ő problémájukon rendelőnk barátságos környezetével, a kezelések oldott hangulatával próbálunk segíteni. Mindig nagy öröm számomra, amikor az először még görcsösen szorongva érkező páciens az első fájdalommentes kezelése utáni alkalommal már felszabadultan, mosolyogva lép a rendelőbe.

Az egészséges, szép, ápolt fogazat, a magabiztos mosoly életünk minden területén a siker biztos záloga. Ennek megőrzésében és helyreállításában szeretnék segíteni minden Kedves Páciensemnek, aki megtisztel bizalmával.

Szeretettel várok rendelőmben minden Kicsit és Nagyot; Fiatalt és Időset; Bátrat és Félőset; Magabiztosat és Szégyenlőset, aki páciensként részese szeretne lenni fogászati alkotóműhelyünk sikereinek!

dr. Polgár Adrienn

Végzettség

  • 1991-1997 A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karának hallgatója
  • 1997.június Diploma megszerzése, fogorvosdoktorrá avatás
  • 1999–től Fog- és szájbetegségek szakorvosa
  • 2006–tól Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa (Európai Uniós fogorvosi szakvizsga megszerzése)

Munkahelyek

  • 1997–1999 Permadent Fogászati Magánrendelő, Budapest XIV. kerület. Felkészülés a fog- és szájbetegségek szakvizsgára, fogorvos gyakornok
  • 1997–től Budapest XXII. kerület, Budafok-Tétény 1. sz. gyermek- és ifjúsági fogászati körzetének fogorvosa
  • 2000-től Fogorvosi magánpraxis, felnőtt fogászati magánrendelés (Belváros, Viziváros, Újbuda)
  • 2011.április Budafog Fogorvosi Magánrendelő megnyitása